twitter

0521 350 480

Expert in tegelwerken en afbouwwerkzaamheden

Tegelwerk in de utiliteitsbouw

Tegels en utiliteitsbouw: een vak apart

In de utiliteitsbouw heeft Soer Tegelwerk & Afbouw utiliteitsprojecten in de breedste zin van het woord uitgevoerd. Diverse kantoren zijn door de medewerkers van Soer Tegelwerk & Afbouw uitgevoerd. Winkels, showrooms, zwembaden, sporthallen en buitenvloeren horen tevens tot de expertise.

Expertise in de utiliteitsbouw

Utiliteitsbouw zijn kort samengevat alle gebouwen zonder woonfunctie. Dit is een enorm brede definitie en dit komt terug in het gebruik ervan en het gewenste tegelwerk. Het resultaat is de enorme diversiteit van eisen van zowel uitstraling als met name het gebruik van het tegelwerk. Zie hier het grootste verschil met tegelwerk in de woningbouw of zelf de meeste infraprojecten.

Een grote oppervlakte in een ontvangstruimte of in een showroom heeft bijvoorbeeld dezelfde eisen voor wat betreft dillitatie, maar volledig andere eisen aangaande de uitstraling of het gebruik er van. Denk hierbij aan de te verwachten belasting van een vloer bij een autodealer, de gewenste indruk van de entree van het kantoor van een multinational of hygiëne eisen die van toepassing zijn op de schoonmaak in een industriële bakkerij.

Dienstverlening in de utiliteitsbouw

Naast het uitvoeren van het tegelwerk adviseert en ondersteunt Soer Tegelwerk & Afbouw aannemers, projectontwikkelaars en architecten bij het ontwerp en voorbereiding van de aanleg van een vloer met een grote oppervlakten of specifieke eisen vanwege het gebruik. Vanwege onze jarenlange ervaring, zijn wij bekend met het werken met diverse partners binnen bouwprojecten.

 


Diensten