twitter

0521 350 480

Expert in tegelwerken en afbouwwerkzaamheden

Tegelwerk in woningen

Toilet, vloer, keuken of badkamer: Soer Tegelwerk & Afbouw!

Één van de grootste specialismen van Soer Tegelwerk & Afbouw is het afbouwen en betegelen van woningen. Alhoewel het eindresultaat hetzelfde kan zijn, is het proces van tegelwerken op projectmatige basis wezenlijk anders dan bij particulier opdrachtgeverschap. Soer Tegelwerk & Afbouw behandelt deze dus ieder op een eigen wijze die past bij de verwachtingen.

Projectmatig

 

Particulier

Naast de uitvoerende werkzaamheden is Soer Tegelwerk & Afbouw in staat om als partner op te treden. Het is geen enkel probleem om voor opdrachtgevers de kopersbegeleiding te organiseren en uit te voeren. Het complete servicetraject, inclusief showroombezoek, het leveren van de tegels en de nazorg, wordt door Soer Tegelwerk & Afbouw verzorgd. Dit geldt zowel voor seriematige (renovatie-) projecten als exclusieve nieuwbouw.

De ervaring leert dat budgetbepaling een cruciale rol speelt in de klanttevredenheid. Daarom wordt vanuit het perspectief van de klant iedere opdracht bekeken om tot een optimaal resultaat te komen.

 

Het betegelen en afbouwen direct in opdracht van een particulier is een andere tak van sport. Deze werkzaamheden vragen daarom ook een andere benadering dan projecten in de utiliteitsbouw, de infra of zelfs in de projectmatige woningbouw.

Particuliere opdrachtgevers hebben veelal specifieke wensen en weten wat ze willen. Daarentegen is het geven van bouwopdrachten, en specifiek tegelwerkzaamheden, veelal geen dagelijkse bezigheid. Door de persoonlijke benadering en de transparante communicatie is Soer Tegelwerk & Afbouw in staat op de persoonlijke wensen maximaal in te vullen. Goed overleg met de klant is hierbij cruciaal.


Diensten